“Етър” посреща дубъла на ЦСКА-1948 в опит да се върне на победния път

Публикувано на чт, 4 Ное. 2021
131 четения

“Виолетовите” приемат днес дублиращия отбор на ЦСКА-1948 в опит да се върнат на победния път. Мачът е от 14:30 ч. на стадион “Ивайло”, като отново ще важи изискването за зелен сертификат или отрицателен тест.
Реферът Георги Юлиянов Иванов ще ръководи двубоя, асистенти са му Георги Минев и Дарин Иванов, четвърти съдия – Петър Кузев, а съдийски наблюдател – Радослав Станев.
Етърци влизат в мача след две поредни загуби при гостуванията си на “Септември” с 4:1 за Купата на България и на “Спартак” (Варна) с 3:1 за първенството. Преди това възпитаниците на Веселин Великов бяха в серия от 13 поредни мача без загуба. Това прави успеха срещу дубъла на ЦСКА-1948 задължителен. В момента “Хебър” и “Етър” имат по 34 точки, а веднага след тях са “Миньор” с 32 и “Спартак” (Вн) с 30. Днешният съперник ЦСКА-1948 II е на 12-ата позиция с 18 т.
Добрата новина е, че няма контузени и наказани футболисти и Веско Великов има достатъчен избор за групата. Само след три дни обаче – в неделя от 12:45 ч., на етърци предстои и трудно гостуване на “Марица” в Пловдив.
Билетите са на цена 6 лева и ще се продават от 12:00 ч. във фенмагазина. Час по-късно отварят касата от страната на Спортния диспансер, а в 13:30 ч. и входа до нея. Паркингът от северната страна на спортния комплекс ще бъде затворен от ранните сутрешни часове, като от клуба апелират към гражданите да не оставят автомобилите си на него.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново