“Етър” подписа с Иван Иванов, картотекира го в БФС

Публикувано на ср, 28 авг. 2019
215 четения

Футболист № 1 на България за 2013 г. Иван Иванов е най-новото попълнение на “Етър”. Двете страни парафираха договор за преминаването на бившия национал при “виолетовите”. Опитният бранител привлече вниманието на клуба със силните си изяви за “Вихрен” (Сандански) от началото на сезона.
31-годишният Иван Иванов това лято се присъедини към тима от Сандански, като в първите три мача от първенството на Югозападната Трета лига се понрави със стабилните си изяви в тандем с Даниел Златков в центъра на защитата. Юношата на ЦСКА обаче предпочете да продължи кариерата си в елита и се присъедини към “Етър”.
През пролетта Иван Иванов носи екипа на литовския “Паланга”, а преди това беше част от втородивизионния турски “Алтай”. През сезон 2017/2018 носи екипа на “Берое”. Бранителят е играл още за ЦСКА, “Локомотив” (Пловдив), “Алания”, “Партизан”, “Базел”, “Панатинайкос” и “Арсенал” (Тула).
Часове след като Иван Иванов подписа договор с “Етър”, бе картотекиран в БФС, но без нито една тренировка с отбора нямаше как Росен Кирилов да разчита на него, въпреки че защитникът бе на мача във Враца и го изгледа от трибуните. С оглед на нестабилната игра на защитата на “Етър” почти сигурно е, че Иван Иванов ще дебютира още в събота с виолетовия екип срещу бившия си отбор “Берое”.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново