“Етър” подписа с Илия Джамов

Публикувано на ср, 13 Февр. 2019
93 четения

“Етър” привлече младия защитник Илия Джамов, който изкара пробен период с “виолетовите” и бе на лагера в Анталия, като участва във всички мачове. Клубът и играчът ще подпишат договор за година и половина. Талантът е роден на 11.06.1998 г. и е син на известния Димитър Джамов. Играл е за юношеските отбори на ЦСКА-София и лондонския “Кристъл Палъс”, през есенния полусезон бе в “Добруджа”, а преди това в “Локомотив” (Пд).
“Виолетовите” станаха абсолютен първенец в контролите от всички родни тимове, като грабнаха 4 победи и две ремита без нито една загуба, докато само трите гранда “Лудогорец”, ЦСКА и “Левски” натрупаха общо десет поражения.
Етърци приемат в неделя “Дунав” при подновяването на първенството. Билетите за предстоящия мач ще бъдат пуснати в предварителна продажба в петък от 16:00 до 18:00 ч. на касата от северната страна на “Ивайло”. В събота продажбата на билети ще продължи от 10:00 до 15:00 ч., а в неделя отварят и трите каси. Входовете за публиката ще бъдат отворени в 11:00 ч., съобщи Страцимир Тинчев.
Цената на билетите остава непроменена от есента – 8 лева за възрастни, 4 лева за ученици, пенсионери и студенти. Децата до 7-годишна възраст влизат безплатно, подрастващите до 18 г. с придружител. От клуба напомниха на зрителите, че трябва да носят документ за самоличност, а ползващите преференции в цената на билета и документ, удостоверяващ правото им.
Анатоли ПЕТРОВ
сн. Даниел ЙОРДАНОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново