“Етър” ликува с купата и медалите!

Публикувано на нд, 4 юни 2023
2127 четения

“Етър” отново е там, където му е мястото! Под аплодисментите на публиката след мача с “Литекс”, завършил 1:0 за гостите, купата бе връчена на капитаните Здравко Илиев и Даниел Младенов от кмета на В. Търново и член на Изпълкома на БФС инж. Даниел Панов, а медалите играчите получиха от председателя на ЗС на БФС Бончо Генчев. Сред легендите, уважили празника, бяха и имена като Георги Василев, Красимир Балъков, Цанко Цветанов.

“We Are the Champions” за футболисти, треньори и ръководство, а от трибуните ехтя “Само ЕТЪР”!

„Днес всички празнуваме, защото нашият любим отбор отново е в Първа лига! На „Етър“ му се полага да бъде в „А“ група, защото славната история на великотърновския футбол го показва. През 1924 г. търновските клубове се обединяват в един с името „Етър“ – славянското име на р. Янтра, значещо бързотечаща вода. Отново сме обединени заедно и ще помагаме на нашия любим футболен клуб. „Етър“ ще посрещне своята 100-годишнина в най-високото ниво на българския професионален футбол – Първа лига!

Точно след година „Етър“ ще навърши 100 години и нашият клуб отново е в елита! Поклон пред треньорите, футболистите и ръководството! Поклон пред легендите като Бончо Генчев, Красимир Балъков, Цанко Цветанов, които са тук, за да поздравят „виолетовите“!

Знам, че ще бъде трудно, скъпи великотърновци. Въпреки кризите, въпреки всички икономически несгоди, успяхте с влизането в елита. Сега трябва да бъдем обединени заедно, за да подпомагаме нашия футболен клуб. Разчитаме и вас, скъпи фенове, поклон пред вас за всичко, което правите и подкрепяте „Етър“! Успешен шампионат, боляри! Само „Етър“!, заяви в приветствието си кметът на Велико Търново и член на Изпълкома на БФС инж. Даниел Панов.

 

loading...
Пътни строежи - Велико Търново