“Етър” излиза срещу “Лудогорец”, билетите по 10 лв. в продажба от днес

Публикувано на пт, 21 февр. 2020
257 четения

Труден мач срещу осемкратния шампион “Лудогорец” очаква етърци в първото им официално домакинство от пролетния полусезон. Мачът е в неделя, 23 февруари, от 16:30 ч. на стадион “Ивайло”. “Орлите” идват като единственият отбор без загуба досега в първенството, като от 21 мача имат 15 победи и шест ремита. Все пак ще са под влиянието на снощния си мач с “Интер” (Милано) от Лига Европа.
Двама футболисти пропускат предстоящия мач срещу разградчани. Нападателят Флорент Боджадж и новото попълнение Божидар Кацаров са наказани за по 1 среща от Дисциплинарната комисия на БФС заради натрупани картони. Изтече обаче наказанието на дефанзивния халф Яни Пехливанов, който се завръща в игра. За шампионите неделния мач пропуска румънецът Козмин Моци, който също е наказан за натрупани картони.
По 10 лв. ще са билетите за мача “Етър” – “Лудогорец”, съобщиха от ръководството на великотърновския клуб. Те ще бъдат пуснати в предварителна продажба още от днес. “Билети ще се продават днес от 15 до 18 ч. на касата до Спортния диспансер, както и в съботния ден от 10 до 17 ч. В деня на мача от 12 ч. отваря и фенмагазинът, а от 14 ч. – всички каси пред стадиона”, съобщи административният директор Страцимир Тинчев.
Новият календар на “болярите” за 2020 г. ще бъде готов също днес и от 15 ч. ще се продава на касата, откъдето могат да се купуват и билетите. В неделя обаче на касите ще има само билети, а календара всеки може да си закупи от фенмагазина, цената му е 2 лв., съобщиха от клуба. Те призоваха паркингът пред стадиона, както и малкият паркинг до стълбите отсреща, да бъдат освободени от автомобили от 8 ч. сутринта в неделя заради провеждането на футболната среща.
В събота от 20:30 ч. в Клуб 7 пък за среща с фенове ще гостуват вратарят на “Лудогорец” и националния отбор Пламен Илиев, нападателят Якуб Швиерчок и старши треньорът Павел Върба.
сн. Даниел ЙОРДАНОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново