“Етър” и Благо Ангелов се разделиха

Публикувано на чт, 14 мар. 2013
275 четения

Благовест Ангелов вече не е футболист на “Етър”, става ясно от оповестените решения на Спортно-техническата комисия на БФС. В тях се казва:
СТК констатира прекратяване на трудовите договори без предизвестие от следните футболисти: Благовест Тодоров Ангелов с ПФК “Етър 1924” – ВТ, считано от 08.03.2013 г.
БФС официално извади “Сливен” от състава на “Б” група. “За второ поред неявяване по неуважителни причини и на основание чл. 24, ал. 1, буква б, СТК изважда от състава на “Б” група ОФК “Сливен 2000”. Присъждат се служебни резултати 3:0 в полза на отборите, с които “Сливен” следва да играе по програма.
“Левски” и “Ботев” (Пд) пък бяха първоначално лишени от домакинство за по 1 мач, но впоследствие наказанията им бяха променени на “мач при затворени врати”. Така “Левски” прие вчера за купата “Литекс” без публика, а “Ботев” на 6 април също пред празни трибуни ще играе с “Черно море”.
Освен това столичани трябва да платят глоби в размер на 7000 лева (4 хиляди лева за хвърлени предмети, 3 хиляди лева за пиротехника плюс щетите по възстановяване на стадиона), а пловдивчани още по-солена – 10 000 лева (4 хиляди лева за пиротехника, 3 хиляди лева за нахлуване на зрител на терена, хиляда лева и за всички нарушения на реда, отговорност, за които носи клубът домакин – 2 хиляди лева).
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново