“Етър” гради отбора и за новия сезон

Публикувано на пт, 12 апр. 2019
336 четения

Ръководството на “Етър” активно работи по запазването и надграждането на отбора за следващото първенство. “Виолетовите” искат да задържат халфа Аласана Мане и догодина. Гамбиецът за втора поредна кампания е под наем на “Ивайло” от “Барселона”. Той беше привлечен в началото на 2018 г. със съдействието на мениджъра Лъчезар Танев. От клуба ще разговарят през следващата седмица с агентите на играча, за да проучат какви са възможностите за задържането на полузащитника.
Водят се активни преговори и в рамките на месец се очаква нови споразумения да сключат вратарят Христо Иванов и голмайсторът Даниел Младенов. За опитния Иван Стоянов ще се решава след края на сезона. “Етър” почти сигурно ще задържи и през следващия шампионат Никола Колев и Александър Георгиев, които са преотстъпени от ЦСКА. На “Армията” са много доволни от представянето на защитника си Пламен Гълъбов в “Етър” и имат намерение да си го приберат. Ако обаче “червените” привлекат нов централен защитник през лятото, то е твърде вероятно и Пламен Гълъбов да остане на “Ивайло”. С повечето от останалите играчи “Етър” си има действащи договори чак до края на следващото първенство.
Пловдивският рефер Неделчо Гаджалов ще ръководи предстоящия мач на етърци в Бистрица срещу “Витоша”, който е на 15 април от 20:00 ч. Негови асистенти са Йордан Петров и Тони Пандарски, четвърти съдия – Владимир Вълков, а съдийски наблюдател – Кирил Йорданов.
Този сезон Неделчо Гаджалов е свирил мачовете на “Етър” у дома срещу “Черно море” и гостуването на “Верея” в Стара Загора.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново