“Етър” гостува на “Загорец” днес, пуснаха билетите за мача с “Берое”

Публикувано на ср, 12 февр. 2020
183 четения

Последна контрола предстои днес на футболистите на “Етър”. “Виолетовите” гостуват на третодивизионния “Загорец”, като мачът е от 14:00 ч. в Нова Загора. Съперникът е на трето място в Югоизточната Трета лига, но само на точка от първия в класирането “Созопол”. За етърци това е генерална репетиция преди гостуването на “Берое” в неделя. До момента в проверките те имат две победи, едно реми и две загуби.
С 25 футболисти разполага в момента старши треньорът Петко Петков, като от тях отпада единствено трайно контузеният защитник Христофор Хубчев. Шестима играчи картотекира в понеделник в БФС административният директор Страцимир Тинчев. Това са петте нови попълнения Божидар Кацаров, Антон Огнянов, Георги Хубенов, Тони Иванов и Педро Лагоа, както и младият Кольо Станев, който вече е с професионален договор.
Междувременно от “Берое” пуснаха в предварителна продажба билетите за мача с “Етър”. Двубоят е в неделя от 12:00 ч. в Стара Загора. Цената в предварителната продажба до петък за всички привърженици е 5 лв., а в деня на мача на касите пред стадиона билетът ще струва 8 лв. Билетите за VIP зоната са по 30 лв. , включително и за децата. Те се продават в Официалния фен магазин на “Берое”, който се намира на стадиона под Аязмото, както и в eventim.
Феновете на “Етър” готвят пътуване до Стара Загора за мача, двете агитки от години са в дружески отношения и се подкрепят.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново