“Етър” гостува днес на “Крумовград”

Публикувано на пт, 20 окт. 2023
97 четения

Гостуване на другия новак в елита “Крумовград” предстои днес на “Етър”. Мачът е от 16:45 ч. в Пловдив, където домакинства този сезон съперникът. След пет поредни загуби “виолетовите” ще правят пореден опит да спрат “черната” серия.
Валентин Железов от Бургас ще ръководи мача, асистенти на Железов са Станимир Илков и Васил Шавов, ВАР-арбитър е Станимир Тренчев, а съдийски наблюдател – Георги Йорданов. За последно Валентин Железов бе главен съдия на етърци в първия кръг срещу “Славия”, когато загубиха след немаркирана засада на Йон Бакеро.
Днешния двубой пропускат Николай Янков, Валери Христов и Владислав Найденов, които са контузени. Правата на новите попълнения Луис Кордова и Принс още не са уредени.
“Очаквам да се представим със сигурност по-добре от последния мач с “Хебър” и най-вече резултатът да бъде позитивен. Позитивният резултат в контролата с “Янтра” носи настроение, но е ясно, че между контролите и официалните мачове няма нищо общо. Имахме повече време да поработим и поговорим и се надявам да има ефект. Имам някои идеи за мача и дано се реализират.
“Крумовград” е доста добър отбор, има футболисти с добра визитка и с постоянно представяне. Имат изграден стил на игра, като цяло са стойностен отбор, което се вижда от резултатите. Неслучайно натрупаха толкова точки. Най-важното за мен е да си променим мисленето, прекалено изглеждаме обезверени и примирени. Това не отива нито на клуба, нито на самите футболисти. Затова всяка една точка и всеки един мач ни е изключително важен, над всичко при нас трябва да бъде отборната игра, и то от всички 11 души на терена”, коментира старши треньорът Светослав Петров.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново