“Етър ВТ” взе нападател и защитник, днес от 14 ч. гостува в Русе на “Дунав”

Публикувано на пт, 24 ян. 2014
201 четения

Централен нападател и централен защитник пристигнаха в “Етър ВТ”, съобщи старши треньорът Сашо Ангелов. Любомир Александров и Борис Бисеров тренират с “виолетовите” от няколко дни и засега са на проби, като първите впечатления, които оставят, са много добри.
Любомир Александров е добре познат в региона. През есента на 2012 г. той бе голмайстор на Северозападната “В” група с екипа на “Академик” (Свищов), но след това се прибра в родния си край. Той е роден на 6 юни 1990 г. в Харманли, преминал е през “Ботев” (Пловдив), а сега идва от Свиленград.
Защитникът Борис Бисеров е роден на 12 юли 1993 г. в Кърджали, висок е 188 сантиметра, тежи 83 килограма. Кариерата му стартира в “Арда”, няколко години по-късно е забелязан от тима на “Марица” и се мести в Пловдив. След това той преминава в “Локомотив” (Пд), с който през лятото на 2011 г. подписва първия си професионален договор. Има два мача в младежкия национален отбор до 19 години. Спортно-техническата комисия на БФС прекрати на 8 януари договора му с пловдивския “Локомотив”.
Любо Александров и Борис Бисеров ще получат шанс за изява с виолетовия екип днес в първия контролен мач на етърци от подготовката. Той е от 14:00 ч. в Русе, където великотърновци ще гостуват на втородивизионния “Дунав”.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново