“Етър-64” и “Търновград” подновяват първенството

Публикувано на чт, 2 февр. 2023
145 четения

Пролетният полусезон в женския хандбален елит стартира утре с мачовете от осмия кръг на “А” РХГ. “Етър-64” започва с гостуване на “Васил Левски” (Нови пазар), като мачът е от 17:00 ч. в залата в Суворово. Там ще домакинства новопазарският тим, тъй като наемът на залата в Шумен е висок за него. Етърки са втори в класирането с 11 т., само на точка от шампиона “Бяла”. Великотърновки завършиха есента с пет победи, едно реми и една загуба.
Също утре другият наш отбор ХК “Търновград” ще гостува в Сливница на едноименния отбор. Двубоят е от 14:00 ч. в “Арена Сливница”. Тимът на Зоя Стефанова е четвърти в класирането с актив от 7 точки и преследва именно място в топ 4 за плейофите. Съперникът му е на последното място само със загуби.
Велико Търново ще бъде домакин на редовното Общо събрание на Българска федерация по хандбал. Форумът е насрочен за 17 февруари от 11:00 часа в залата за пресконференции на стадион “Ивайло”. Очаква се на него да присъстват около 40 делегати, които ще приемат доклада за дейността на Федерацията през 2022 година, финансовия отчет за отминалите 12 месеца и рамковия бюджет за настоящата 2023 г. На събранието ще бъде избрана и нова Арбитражна комисия и определена продължителността на мандата ѝ.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново