“Етър-64” и В. Търново – домакини на финалите за Купата на България

Публикувано на ср, 3 февр. 2021
389 четения

Велико Търново ще бъде домакин на срещите от финалната четворка в турнира за Купата на България по хандбал при жените. ХК “Етър-64” подаде заявка за домакинството, която бе одобрена от родната хандбална федерация.
Мачовете ще са в ДКС “Васил Левски”. На 13 март са двата полуфинала “Етър-64” – “Сливница” и “Бъки” – “Свиленград”. На 14 март (неделя) първо е мачът за 3-4 място, а после и финалът за отличието.
Велико Търново ще бъде домакин и на финалите от държавното първенство за момичета до 12 години. Те ще бъдат на 11-13 юни т.г.
Горна Оряховица също получи правото да организира финали в първенствата и за купата, но в мъжкото направление. Спортната зала “Никола Петров” ще посрещне финалите за Купата на България при юношите старша възраст до 16 години на 3 и 4 април тази година, ако “Локомотив” (Горна Оряховица) преодолее квалификациите.
Финалите за купата при юношите младша възраст до 14 години също ще са в Горна Оряховица на 17-18 април, като домакин ще бъде ХК “Раховец-2008”, ако преодолее квалификациите. В тази възраст железничарският град е домакин и на финалите за титлата на 26-28 юни.
снимка “Етър-64”

loading...
Пътни строежи - Велико Търново