“Етър-2” отстъпи в последната минута на “Янтра” (ПТ)

Публикувано на пн, 5 юни 2023
111 четения

С гол на Любомир Генчев в последната минута “Янтра” (Полски Тръмбеш) измъкна победа с 3:2 при гостуването си на дублиращия отбор на “Етър” в края на сезона в Северозападната Трета лига. Треньорът Стефан Ангелов отново даде шанс само на младите момчета от школата.
Етърци започнаха силно и Калоян Ненчев откри в 35-ата минута за 1:0 след подаване отдясно на Исмаил Ибрямов, който пък бе изведен от Гугучков. Домакините имаха и още възможности. Любо Генчев успя да изравни в 54-та минута след грешка на етърци, а малко след това Ростислав Данчев даде преднина на тръмбешчани. Младите “боляри” обаче не се отказаха. В игра влязоха и още по-младите, докато гостите почти нямаха резерви. Така пет минути преди края Север Алиев възстанови равенството – 2:2. В самия край на срещата обаче Тони Маречков и Любо Генчев с глава донесе победата за гостите.
“Етър-2” завършва сезона на 14-ото място с 25 точки, като изпълни основната цел – оставане в групата, след като на полусезона бе последен. След него останаха отборите на “Боруна” (Царева ливада) и “Локомотив” (Дряново). Изпада дряновският тим. “Янтра” (Полски Тръмбеш) пък финишира на седмото място с 43 точки.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново