Веселин Великов: “Като няма борба, като няма битка – така се получава”

Публикувано на вт, 9 Ное. 2021
246 четения

Старши треньорът на “Етър” Веселин Великов бе крайно недоволен след загубата на “виолетовите” с 2:0 при гостуването им на “Марица”. Наставникът бе категоричен, че ако иска да се завърне в елита, тимът трябва да играе по съвсем различен начин при гостуванията.
“Марица” наказа две наши грешки и не можахме да се върнем в мача. Въпреки че останахме с човек повече, не можахме да направим нещо повече. Като няма борба, като няма битка от първата до последната минута – така се получава. За съжаление във второ поредно гостуване и срещу преки конкуренти губим ценни точки.
Имахме две ситуации през второто полувреме, не можахме да ги вкараме. Явно това наля олово в краката на нашите футболисти и до края на мача не можахме да създадем чисто положение. За съжаление, за втори път губим ценни точки и ако искаме да направим нещо и да се върнем в Първа лига, от тези гостувания не трябва да се връщаме без точки. Вкарахме и втори нападател, но явно някой път нещата, които казвам, не се получават.
Това не обърква плановете ни за завръщане, но от Варна и Пловдив трябваше да вземем поне 4 точки, а се връщаме без нито една… Продължаваме, но отборът трябва да играе по съвсем различен начин при гостуванията. Това трябва да се промени”, коментира Веселин Великов.
С контрола срещу “Янтра” (Габрово) ще запълни паузата в първенството на Втора лига тимът на “Етър”. Мачът ще бъде в събота, 13 ноември, от 14:30 ч. в Габрово и с него ще бъде открит реконструираният стадион “Христо Ботев”. Досега габровци домакинстваха в Трявна, но Лицензионната комисия на БФС одобри молбата им вече да играят мачовете на обновения си стадион.
В контролата срещу “Етър” воденият от треньора Сашо Ангелов тим няма да разчита на тарана си Иван Петков. Нападателят е с разкъсани мускулни влакна на прасеца и ще бъде извън игра за известно време.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново