Велко Батрович преминава в сръбския вицешампион “Раднички” (Ниш)

Публикувано на ср, 12 юни 2019
81 четения

Офанзивният халф на “Етър” Велко Батрович ще премине в “Раднички” (Ниш). Новината официално съобщиха от сръбския клуб преди броени часове.
Батрович бе основен футболист на “виолетовите” в последните два сезона под ръководството на Красимир Балъков, като изигра 49 мача, в които отбеляза 12 попадения.
“Вече привлякохме Милан Макарич от ОФК Бачка, а офанзивният халф Велко Батрович също ще подпише с нас, ако премине успешно медицинските прегледи”, заяви спортният директор на “Раднички” Марко Йованович. “Батрович направи страхотен сезон в българския “Етър” (Велико Търново) и ще бъде сериозно подкрепление”, добави Марко Йованович.
Тимът на “Раднички” (Ниш) ще се готви до 23 юни в Ниш, след което заминава на подготвителен лагер в Словения, където ще направи пет контроли срещу силни съперници. “Раднички” ще играе в Лига Европа, като първият му мач е на 11 юли, а ще научи името на съперника си за първия кръг на 18 юни, съобщиха от клуба.
Отборът стана вицешампион на Сърбия, като отстъпи първото място само на “Цървена звезда” и изпревари с цели 21 точки третия “Партизан” (Белград).

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново