Великотърновските ММА бойци с три титли и 7 медала

Публикувано на ср, 16 сеп. 2020
160 четения

Три шампионски титли и общо 7 медала спечелиха състезателите на “Скорпион” от държавното първенство по ММА на БФММА, провело се в спортна зала “Диана” в Ямбол. Великотърновският клуб участва със седем състезатели, като всички направиха много силно представяне и спечелиха отличия.
Александър Делчев при момчетата грабна първото място в категория до 40 кг, като игра срещу съперник с 10 кг по-тежък от него. Красимир Недков-младши при кадетите записа три победи и една загуба в категория 62 кг и се окичи с бронзовия медал. При девойките Айше Крали взе първото място в категория 52.2 кг, а Николета Стефанова стана първа в кат. 65.8 килограма.
Силно бе представянето и на Павел Василев при юношите в кат. 65.8 кг. Той взе две победи чрез задушаване на много опитни опоненти и загуби от шампиона в категорията, като стигна до бронзов медал. При мъжете Андрей Сикачьов в кат. 65.8 кг игра две срещи, като нокаутира първия си противник и отпадна от шампиона, като също зае третото място. Мирослав Славов в категория 83.9 кг показа много мъжка игра, но отпадна от шампиона и също е с бронзов медал.
Великотърновският клуб “Скорпион” спечели и две втори места в отборното класиране при момичета/момчета и юноши/девойки.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново