“Crossover” спечели турнира по стрийтбол във ВТУ “Св. св. Кирил и Методий”

Публикувано на пт, 19 апр. 2013
118 четения

Турнир по стрийтбол, посветен на 50-ата годишнина от основаването на ВТУ “Св. св. Кирил и Методий”, организира Катедра “Теория и методика на физическото възпитание” при Педагогически факултет, с участието на студентите Данаил Киров, Ивет Пъшева и Кристина Пейкова. За повишаване класата на турнира допринесе участието на звездата на българското ски-ориентиране Станимир Беломъжев – номер едно в световната ранглиста, както и на преподавателите от университета Светослав Стефанов, Стоян Денев, Атанас Марков, Милена Алексиева.
Баскетболната игра даде възможност да се осъществи приемственост между преподаватели, бивши, настоящи и бъдещи възпитаници на университета, които премериха сили под коша.
Победител стана тимът на “Crossover” в състав: Мартин Цонев, Антонио Станков и Димитър Балъков, пречупил на финала “Ботовете” – Станимир Беломъжев, Гюнтер Джевдет и Пламен Илиев. За третото място “Пишмана”, за който играха: Стилиян Димитров, Невелин Георгиев и Преслав Стефанов се справи с “Примати” – Антон Кръстев, Атанас Марков и Светослав Стефанов.
Георги ГЪРЕВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново