“Болярчета” с триумф на Националния футболен турнир “Звезди на България”

Публикувано на вт, 30 юни 2020
125 четения

Великотърновските футболисти от СК “Болярчета” спечелиха и двата финала на престижния национален турнир в Бургас. При набор 2012 те надиграха отбора на “Звездичка” от Бургас с 8:0, а при родените 2013 г. “Болярчета” биха с 4:1 “Зведенбург”, също от Бургас. При 2012 вторият отбор на “Болярчета” загуби за 3-4 място от “Дунав” (Русе), а при набор 2013 – също вторият отбор на “Болярчета” стана трети след победа с 6:5 срещу “Бургас спорт”.
Освен това талантливите търновчета обраха и индивидуалните награди. При набор 2012 г. – за най-добър нападател в лицето на Калин Дъров и за най-добър халф – Теодор Велчев, а при 2013 г. най-добър вратар стана Даниел Тонков, а най-добър нападател – Мартин Петков.
“Играхме невероятен футбол и отново показахме, че сме най-добрите при тези набори в цяла България! Благодаря на прекрасните ни деца, които играха красив футбол и не спираха и за миг да се забавляват на терена. Благодаря и на треньорите Олег Чолаков и Кирил Борисов, без които тези успехи нямаше да се постигнат. Благодаря на родителите за подкрепата и на спонсорите, които, въпреки кризата, не спират да ни помагат. Бяха взети всички мерки за сигурност и дезинфекция, а безопасността беше на първо място. Всички отбори, треньори и организатори, спазвахме стриктно указанията за безопасност”, коментира треньорът и съосновател на СК “Болярчета” Николай Колев.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново