“Болярчета” (2016 г.) спечелиха Купата на ректора в Свищов

Публикувано на ср, 11 ян. 2023
728 четения

Отборът на “Болярчета”, родени 2016 г., воден от треньора Десислав Божков, спечели всичките си срещи и отнесе във Велико Търново Купата на ректора на СА “Д. Ценов” в Свищов. След две категорични победи в групата си малките футболисти на Божков се изправиха на финал срещу домакините от “Лато”, които също бяха първенци в своята група. Многобройната публика в закритата спортна зала на Корпус Юг се наслади на прекрасен финален двубой, който завърши в полза на “болярите”.
Купата на шампионите и златните медали връчи ректорът на Стопанска академия “Димитър А. Ценов” проф. Марияна Божинова, която сподели, че се надява детският футболен турнир да се превърне в традиция за града. Вицешампионската купа, която остава в Свищов, и сребърните медали латовци получиха от президента на ФК “Лато” Георги Илиев, а “Дунав” (Русе), който се класира на трето място, бе награден от проф. Красимир Шишманов, председател на Общото събрание на СА “Димитър А. Ценов”.
Организаторите изказаха искрени благодарности на ръководството на свищовската Академия, на всички деца, треньори и родителите, които се включиха в двудневната футболна надпревара в Свищов.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново