“Болярите” тренираха с половинките си

Публикувано на ср, 6 май 2020
150 четения

В двумесечната карантина футболистите на “Етър” тренираха самостоятелно, като в ролята на кондиционни треньори влязоха половинките им. Играчите имат индивидуални програми за подготовка, раздадени им от ръководството, и търсеха възможност да поддържат формата си по площадки, поляни и различни затревени площи. Много от тях публикуват любопитни клипове със заниманията си.
Нападателят Дино Мартинович дори отправи интересно предизвикателство към своите съотборници. И по-точно към съпругите им. Мартинович качи в социалните мрежи как с половинката му Нина правят впечатляваща игра на 21, но с глави. Дино веднага тагна една дузина бивши и настоящи съотборници и ги призова да покажат и те какво могат със съпруги и приятелки.
Една от най-талантливите български певици в момента – Михаела Маринова, пък влезе в ролята на личен треньор на защитника на “Етър” Александър Дюлгеров. Както вече сме писали, те са двойка вече от две години и не крият любовта си.
Сега двамата споделят самоизолацията си заедно, което по всичко личи е изключително забавно, приятно и в никакъв случай скучно. “Минахме през различни фази на карантината. От удоволствие до отричане, от безвремие до недостиг на време. При всички положения обаче е по-хубаво, когато живееш с някого”, твърдят те.
Дюлгеров също пусна видеоклип как Михаела Маринова неуморно му подава топката. Постът на “виолетовия” защитник в Инстаграм бе достатъчно ясен: “Моят личен кондиционен треньор!”. На 19 април в домашна обстановка Дюлгеров отпразнува 30-ия си рожден ден.
Пълен с празници и щастливи събития пък бе април за вратаря на “Етър” Христо Иванов. Той за втори път стана мъжки татко, след като съпругата му Владимира го дари с още един син. Малкият Самуил се роди на 2 април. Самият Христо Иванов обяви новината в своя профил така: “2 април 2020 г. – един чудесен ден! Роди се нашият втори син – Самуил”. “Подаръкът те очаква утре!”, написа му неговата половинка Владимира.
Само след 4 дни рожден ден празнува и самият вратар, който навърши 38 години, а на 22 април рожденик бе и третият мъж в семейството – по-големият му син Виктор, който навърши 10 години.
Нападателят Милчо Ангелов си бе в Бургас, където също е с половинката си. “Изолирани бяхме вкъщи с моята приятелка. Не е приятна ситуацията за никого в страната, но това е положението. Получихме програма от клуба, която се старая да спазвам и да поддържам форма в домашни условия. През останалото време играем игри и гледаме филми. Наистина прекъсването на шампионата не дойде в хубав момент за нас, защото бяхме в добра форма и имахме положителни резултати, но ситуацията е такава, че принуди всички в света да се изолираме. Чакаме края на извънредното положение. Лично според мен най-добре е да се доиграе първенството, но това ще го решат компетентните органи. Аз също бях навлязъл в добър игрови ритъм, но се надявам, че ще успея да го продължа и след подновяването на мачовете”, коментира Милчо Ангелов.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново