“Академик” вкара 7 гола на “Ювентус”

Публикувано на вт, 1 окт. 2019
67 четения

“Студентите” се развихриха и нанизаха седем гола на “Ювентус” (Малчика) за убедителния успех със 7:2. Любопитното е, че и седемте гола бяха дело само на двама играчи. Герой за домакините стана юношата на плевенския “Спартак” Кристиян Иванов, който вкара четири от головете в мрежата на гостите, а другите три реализира Милен Петров.
Началото обаче не предвещаваше подобен финал. Футболистите на “Ювентус” направиха няколко добри атаки и пропуснаха да открият, като при една ситуация имаха претенции и за наказателен удар. За десетина минути между 25-ата и 35-ата свищовлии нанизаха три гола. Веднага след почивката разликата набъбна на 4:0. После Иван Филипов от гостите върна интригата с две попадения, намалявайки на 4:2, но в последния четвърт час топката спря още три пъти в мрежата на Васил Тодоров и се стигна до 7:2.
“Доволен съм от резултата, но за играта има какво да се желае. При 0:0 допуснахме съперника да атакува опасно. Знаехме, че гостите няма да издържат физически и е въпрос на време да стигнем до изразителна победа”, коментира играещият старши треньор Стефан Трайков.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново