“Академик” разгроми шлагера “Дреновец”

Публикувано на вт, 17 сеп. 2019
123 четения

Свищовлии не оставиха никакви шансове на шлагера в първенството – новака “Дреновец”, който бе записал 4 победи от петте си мача досега. “Студентите” взеха убедителна победа с 5:1 на градския стадион в Свищов.
Домакините започнаха ударно и още в 9-ата минута Аначков откри резултата, като след двойно подаване стреля над вратаря на гостите за 1:0. Отличи се и Милен Петров, който наниза следващите два гола. Той първо се разписа в 21-вата минута, като в разбъркване не остави шансове на вратаря на съперника да реагира за 2:0. В 39-ата минута пък бе точен от бялата точка за 3:0 и предопредели крайния изход на двубоя.
Втората част продължи да върви под диктовката на “студентите” и Виктор Иванов реализира втора дузпа в 51-вата минута за 4:0. Кристиян Иванов с удар от движение покачи на 5:0, завършвайки хубава комбинация с едно докосване в 71-ата минута. Гостите успяха да върнат един гол в самия край на срещата, като точен за тях бе 16-годишният Наско Крумов, възползвал се от грешка в отбраната на домакините.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново