“Академик” разби “Дунав” с 3:0

Публикувано на пт, 26 юли 2013
178 четения

Отборът на “Академик” (Свищов) се наложи с класическото 3:0 над “Дунав” (Русе) в приятелска среща. Проверката се игра на стадиона на Стопанската академия в Свищов. Домакините изиграха силен мач и надиграха тотално съперника, като вкараха красиви голове.
Новото попълнение Евгени Игнатов откри със страхотен удар с левия крак, като прати топката под самата сглобка. До почивката втори гол отбеляза Добрин Петров, който направи двойно подаване с Игнатов и с красив удар в ъгъла направи 2:0. Отново Добрин Петров през втората част оформи класическия успех.
“Академик” бе воден в мача от помощник-треньора Боби Борисов, а Ангел Станков бе на трибуните и гледа мача оттам заедно с кмета Станислав Благов.
Веднага след това свищовският кмет пътува за Разград, където бе поканен от Кирил Домусчиев и гледа победата на “Лудогорец” над “Слован” с 3:0 в квалификациите на Шампионската лига.
След мача в Свищов Ангел Станков заяви, че е доволен от видяното, но има още неща, върху които трябва да се работи. Договорът му с клуба ще бъде подписан в началото на следващата седмица и вероятно ще е за една година. От вчера той вече води заниманията на свищовлии и в събота ще ги ръководи от скамейката в контролата с “Локомотив” (Мездра).
Анатоли ПЕТРОВ 

loading...
Пътни строежи - Велико Търново