“Академик” продаде първите Златни членски карти

Публикувано на вт, 10 ян. 2023
128 четения

“Академик” (Свищов) продаде първите Златни членски карти за 2023 г. и по този начин сформира отбор от приятели за развитието на детския футбол в града на Щастливеца, съобщи Емил Перушанов – председател на Управителния съвет на клуба.
Инициативата бе обявена в края на 2022 г. и за няколко часа са продадени 11 карти. Емил Перушанов изказа благодарност на подкрепили поредната инициатива за развитието на детския спорт в Свищов и увереност, че последователите ще се увеличават.
“В “Академик” не само мислим как да развиваме футбола в региона, но имаме и големи мечти. Да станем водеща школа за развитие на таланти в Централна Северна България е една от тях. И докато мечтите са безплатни, за развитието на любимата игра са необходими много средства. През последните 3 години стотици хиляди бяха инвестирани в подобряване на инфраструктурата на клуба на “студентите”. Бе построено модерно изкуствено игрище с осветление, а в момента се прави основен ремонт на съблекалните към него. Този проект е на обща стойност над 100 000 лв., като нямаше как да се осъществи без помощта на съграждани във финалната фаза на реализацията”, обяви клубният президент.
Златната членска карта на “Академик” е на стойност 100 лева на месец, срещу която притежателите получават и предимства освен удовлетвореността, че помагат на любимия отбор.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново