В. Търново вече официално отново има свой картинг шампион след 28 години

Публикувано на пт, 8 Февр. 2019
755 четения

Годишното награждаване на призьорите на Българска федерация по картинг – Национални картинг серии за сезон 2018 се проведе в Пресклуб “България” в столицата.
На церемонията своята шампионска купа в клас MINI получи пилотът на GO GRILL Данислав Арсов – първият картинг шампион на Велико Търново от 28 години насам. Награждаването официално сложи край на сезон 2018 и стартира подготовката за новия сезон 2019.
“След като в хода на самите състезания (за съжаление, ограниченият бюджет и през този сезон не даде възможност не за пълноценен, а дори и за минимален тренировъчен процес) успяхме да понатрупаме някаква – макар и малка, рутина и опит, нашите цели за тази година са да защитим по възможно най-категоричен начин шампионската си титла и още веднъж да докажем, че най-бързият малък пилот на България живее и расте във Велико Търново”, коментира бащата на Дани – Стефан Арсов. Той отново благодари на основните си спонсори Мирослав Велков, Росен Пасков, Александър Арабаджиев и Мариела Дългичева, чиято неоценима подкрепа направи всичко това възможно.
“С успеха нашите мечти стават все по-големи. И вярваме, защото това е мнението на много доказали себе си пилоти и механици, че със съответната подкрепа Дани Арсов би могъл да носи още много поводи за радост и гордост на Велико Търново, а и на цяла България. Дори и на световно ниво. Защото големи неща се постигат само с големи, смели, понякога наивни и безразсъдни мечти. Защото вярваме, че шанс има, че когато сме заедно – можем и не по-малко от когато и да било, а сме талантливи, знаещи и можещи – повече от когато и да било!”, коментира Стефан Арсов.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново