В петък става ясно остава ли Томаш

Публикувано на чт, 10 юни 2021
232 четения

Дали Александър Томаш и екипът му остават начело на “Етър” ще стане ясно в петък. След очертаващото се изпадане във Втора лига треньорите и футболистите излязоха в почивка, а междувременно продължават преговорите с Томаш за неговото бъдеще.
Утре въпросът ще получи своя окончателен отговор, съобщиха запознати с преговорите. От това, кой ще е старши треньор, зависи и селекцията за новия сезон. Изпълкомът на БФС все още не е обявил формата на Първа и Втора лига, като се очаква това да стане също утре, когато е неговото заседание. Шансът “виолетовите” да бъдат поканени да попълнят Първа лига при евентуалното ѝ увеличаване на 16 отбора обаче е съвсем минимален.
Напусналите футболисти до момента са четирима – договорите си с клуба по взаимно съгласие разтрогнаха нападателите Милчо Ангелов и Гаетан Миси Мезу и халфовете Алдаир Ферейра и Симеон Мечев. Изтече и договорът на голмайстора Преслав Боруков, който обаче все още не е обявил бъдещето си. Напусна и административният директор Страцимир Тинчев, който се завръща в родния “Янтра” (Габрово). Не е ясно пък дали от “Янтра” ще се завърне в “Етър” таранът Иван Петков, който през пролетта подсили габровския тим и отбеляза важни голове за оставането му във Втора лига.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново