Турнирът “Болярчета къп” радва с футболни умения

Публикувано на чт, 30 Ное. 2023
73 четения

Лошото време в неделя не позволи да бъдат излъчени победителите в три възрастови групи на футболния турнир за деца за Купа “Болярчета”. В петък и събота малчуганите се раздадоха на макс и зарадваха родители и треньори с футболни умения.
При родените през 2015 година, в надпреварата се включиха 12 отбора, разделени в четири групи по три. За полуфиналните двойки се класираха “Болярчета червени” – “Левски” (София) и “Болярчета сини” – “Ятак” (Бучино).
При набор 2016 година стартираха 17 отбора, също в четири предварителни групи. Тук полуфиналните двойки са “Левски” (София) – “Болярчета” и “Звездичка” (Бургас) – “Делфините” (Варна).
“Болярчета” – “Локомотив” (ГО) е финалът при родените през 2017 г., където в турнира се включиха десет отбора. По споразумение между треньорите последните мачове, които ще разпределят призовите класирания в трите възрасти, ще се изиграят след стабилизиране на времето.
Тази седмица “Болярчета къп 2023” продължава с мачове при децата, родени 2013 и 2014 година. В двете групи стартират по 12 отбора, разделени в 4 групи по три. Мачовете са на изкуствените терени във В. Търново и Горна Оряховица. Срещите са от по две полувремена по 25 минути, като на терена са 6 полеви играчи и 1 вратар. Смените се извършват при спряна игра и с разрешение от съдията.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново