Турнир по тенис “Браво” се проведе в Павликени

Публикувано на вт, 11 Дек. 2012
501 четения

Кметът инж. Емануил Манолов с призьорите от турнира. сн. Община Павликени

Кметът инж. Емануил Манолов с призьорите от турнира.
сн. Община Павликени

Цветан Цветков (Павликени) и Петьо Попов (Горна Оряховица) станаха победители в четвъртото издание на турнира по тенис “Браво” за купата на кмета. Състезанието се проведе през уикенда в спортна зала “Йордан Петров – Графа” в Павликени и в него взеха участие тенисисти от Павликени, Велико Търново и Горна Оряховица. Двойките бяха определени с жребий преди началото на игрите.
Втори се класираха състезателите Велизар Илиев (Велико Търново) и Йордан Йорданов (Павликени). Трети са болярите Милен Герасимов и Калин Йорданов. Всички победители получиха като награда статуетки от планински кристал.
По време на официалното откриване стана ясно, че през следващите години Община Павликени ще вложи средства в изграждането на нови тенис кортове в града. Преди две седмици кметът инж. Емануил Манолов подписа във фонд “Земеделие” договор за финансирането на проекта за изграждане на спортни обекти в Павликени, включително и два тенис корта с осветление.
Неотдавна със собствени средства членовете на клуба по тенис ремонтираха изцяло кортовете в Професионалната гимназия по аграрни технологии “Цанко Церковски”.
Анатоли ПЕТРОВ 

loading...
Пътни строежи - Велико Търново