ЦСКА-1948 иска Балъков за главен мениджър

Публикувано на пн, 1 юни 2020
131 четения

Легендата на българския футбол Красимир Балъков ще започне днес преговори с новака в елита ЦСКА-1948, твърдят столични медии. Встъпителните разговори вече били проведени, но детайлите ще бъдат уточнявани от началото на тази седмица.
Балъков е спряган за главен мениджър на “армейците”, като в щаба му ще остане досегашният наставник Йордан Юруков, който няма необходимия лиценз. За последно Бала беше национален селекционер, но напусна сам след загубата с 0:6 от Англия. Преди това той водеше успешно “Етър”, който дори стигна до бараж за Лига Европа. У нас е бил треньор още на “Черноморец” (Бс) и “Литекс”, а в чужбина – на “Грасхопърс”, “Санкт Гален”, “Хайдук” (Сплит) и “Кайзерслаутерн”.
В ЦСКА-1948 обаче имали и резервен вариант. Става дума за Росен Кирилов, който също води до неотдавна “болярите”. Бившият национал е бил помощник-треньор в ЦСКА, “Славия” и “Витоша” (Бистрица), а беше и наставник на “тигрите” и “Етър”.
Самият Красимир Балъков до момента не е излязъл с потвърждение на новината. Както е известно, легендарният халф обявява подобни новини само когато те станат реален факт.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново