Треньорите на “Етър” – патрон на детски турнир в Дряново

Публикувано на пн, 18 февр. 2019
195 четения

За трета поредна година Дряново организира Великденски турнир за деца, в който ще се включат 28 отбора в три възрастови групи – Футбол 5 за родени след 01.10.2010 г., Футбол 7 за родени след 01.01.2008 г. и Футбол 11 за деца, родени след 01.01.2006 г. Двубоите ще се проведат на стадион “Локомотив” в Дряново и стадион “Републиканец” в Царева ливада от 1 до 4 април.
“Локомотив” (Дряново) и Община Дряново, в партньорство със ЗС на БФС – Велико Търново и ОС на БФС – Габрово, дават възможност на деца от различни краища на страната да премерят сили за Купата на вафли “Боровец”. Сред участниците ще бъдат тимовете на “Етър”, “Локомотив” (Г. Оряховица), “Янтра” (Габрово), “Локо” (Дряново) и много други. Изпратени са покани и до “Левски”, ЦСКА и “Лудогорец”.
Патрони на турнира са легендите Красимир Балъков, Илиян Киряков, Пламен Николов, Станислав Генчев и Дончо Донев. “Децата ще получат куп награди и изненади. Ще бъде празник за всички, които обичат спорта и футбола”, сподели председателят на УС на “Локомотив” (Дряново) Тодор Георгиев – Теди Джорджо.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново