Треньорът на “Академик” Стефан Трайков с гол и асистенция за победа в Левски

Публикувано на вт, 5 февр. 2019
221 четения

Свищовският “Академик” постигна втора победа във втора контролна среща, този път при гостуването си в град Левски срещу едноименния тим. Новият играещ старши треньор на “студентите” Стефан Трайков излезе като титуляр през първата част, в която отбеляза гол и асистира за още един в полза на своя отбор. Той можеше да открие резултата още в началото на мача, но изстрелът му от пряк свободен удар срещна гредата.
Домакините от “Левски 2007” поведоха в резултата след грешка в отбраната на “студентите”. Стефан Трайков обаче изравни след пробив и пас на Марин Пендов, като от малък ъгъл простреля вратаря на домакините от движение с левия крак. После наставникът на “Академик” центрира от ъглов удар и в разбъркването Павел Петков стреля точно за 1:2.
През втората част левскарите изравниха на свой ред, след като отбраната на гостите остави непокрит техен нападател. В 83-ата минута Веско Габровски донесе победата на “студентите” след пробив отляво – 2:3.
“В стартовия състав започнаха шестима футболисти от Свищов, а през втората част играха 6-7 наши юноши. Така отговаряме на изискванията на ръководството да налагаме собствени кадри. Доволен съм от проверката, продължаваме да водим подготовка, на 6 февруари гостуваме на “Севлиево”, коментира Стефан Трайков.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново