Тръмбешчани се държаха почти до края в Луковит

Публикувано на вт, 14 Ное. 2017
110 четения

Съседите в класирането “Ботев” (Луковит) и “Янтра” (Полски Тръмбеш) направиха равностоен мач, но домакините успяха да измъкнат победата с 1:0. Това им позволи да задминат тръмбешчани в подреждането, като ги изпреварят на 13-ото място.
Единственият гол в мача падна чак в 72-ата минута. Милен Тонев от луковитчани с далечен удар порази вратата на “Янтра” и донесе победата.
През целия двубой домакините бяха по-настойчиви в атака, но гостите се бранеха организирано, пресираха съперника още в неговата половина и в централната част на терена и го държаха далеч от вратата на Радослав Рашков. В атака обаче сътвориха само една голова възможност, която не бе достатъчна, за да вземат поне точка. Пропусна я Борислав Иванов, който бе изведен сам срещу вратаря на луковитския тим, но не успя да го преодолее. За “Ботев” пропуски направиха Атанас Георгиев, Милен Тонев и Младен Младенов. Силно завръщане за тима направи бранителят Мариян Симеонов, който досега бе в чужбина.
“Янтра” (П. Тръмбеш) е с 3 победи, 2 ремита и 9 загуби, което му отрежда 14-ата позиция, а в последния есенен кръг в неделя приема аутсайдера “Мизия” (Кнежа).
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново