Томбола с безплатни билети за мача на “Етър” срещу “Локо” (Пд) за купата

Публикувано на ср, 27 мар. 2019
110 четения

“Етър” организира томбола с безплатни билети за четвъртфиналния мач за купата на България срещу “Локо” (Пд). По време на петъчния двубой срещу “Верея” пред официалната трибуна ще има поставена урна. В нея хората, които са си купили билет за мача със старозагорци, могат на гърба на касовата бележка да си напишат трите имена и телефона и да ги пуснат в урната. В понеделник ще бъдат изтеглени 15 имена, които ще получат безплатни билети за мача с “Локомотив” (Пд), като видеото с тегленето ще бъде публикувано в канала на клуба в Youtube. От клуба лично ще се свържат с печелившите да дойдат да си вземат пропуските за мача.
Предварителната продажба на билети за мачовете с “Локо” (Пд) и с “Ботев” (Враца) ще бъде в мрежата на Еventim, съобщи административният директор на “Етър” Страцимир Тинчев. Талоните могат да се намерят в Туристическия информационен център, бензиностанциите ОМВ, пощите и другите им контрагенти.
“Правим го с цел хората да имат повече места, откъдето да купуват билетите. Същото важи и за гостуващите агитки от Пловдив и Враца, които ще могат да си купуват билетите в своите градове, за да не чакат тук. В деня на мача, разбира се, билетите ще се продават и на касите на стадион “Ивайло”. За мача с “Верея” билетите ще бъдат пуснати на касите от 15 ч. в четвъртък и ще се продават през целия ден в петък. Входовете на стадиона ще бъдат отворени в 16:00 ч. Влизаме в етап с важни мачове за нашите цели, затова призоваваме хората още повече да ни подкрепят с присъствието си на стадиона”, заяви Страцимир Тинчев.
Цената на билетите за мачовете от първенството срещу “Верея” и “Ботев” (Враца) ще бъде 6 лв. за всички. За четвъртфинала с “Локо” (Пд) ще бъде 8 лв. за всички. Разбира се, децата до 7 години ще продължат да влизат безплатно – с придружител и декларация. За този мач се очакват и фенове на пловдивския тим, затова ще бъде затворена част от ул. “Филип Тотю” – от ул. “Бойчо войвода” до “Славянска” на 2 април от 16 ч. до приключване на мероприятието. От клуба призовават и паркингът преди мачовете да бъде освободен от автомобили.
“Благодарим на всички зрители, защото без тяхната помощ трудно бихме се справили, те имат голяма заслуга за представянето на отбора. Надяваме се да продължат да ни помагат и в следващите важни битки. Всеки лев е важен за клуба, а да не говорим пък какво е за самите футболисти – едно е да играеш пред 500 души, друго е пред 10 000. Видяхте каква атмосфера се получи на мача с ЦСКА. Използвам случая да благодаря на всички институции, защото за пореден път всички заедно се справихме и нямаше абсолютно никакви инциденти в деня на мача”, добави Страцимир Тинчев.
“Предстоят ни близо 15 мача за кратък период от два месеца, но затова разполагаме с 22 здрави и готови футболисти. Нормално е за всеки мач да има ротации и да се подхожда индивидуално спрямо противника. Надявам се да запазим добрата си форма и да постигаме добри резултати и занапред. Целите вече бяха обявени от главния мениджър Красимир Балъков – седмата позиция в първенството, която дава право на бараж за Лига Европа и евентуално финал за Купата на България, но това минава през мач с “Локо” (Пд) и съответно да видим кой ще ни е съперник на полуфинала”, заяви спортно-техническият директор Стефан Атанасов.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново