Томаш: “Може би има наслагване, че “Етър” не трябва да е в елита”

Публикувано на пн, 17 май 2021
113 четения

“Мисля, че тези момчета имаха огромен шанс да не попаднат в тази долна четворка. Много трудно можеше да се вдигнем след загубата със “Славия”. Казах, че им свалям шапка. Имаме си нашите проблеми, огромно напрежение, но тези момчета могат. Когато искат, могат! Днес победата е изцяло благодарение на тях. Те заслужават повече.
Нещата опират до класа, а класата струва пари. С много работа трябва да се случват нещата. Кнежевич вкара гол, поздравих го. Казах му, че по-правилното беше да подаде на Дани. Въпреки че работим върху това, почти всеки мач сме с червен картон, това не е нормално. За следващия мач нямаме централни защитници. Но продължаваме да се борим, въпреки че има наслагване и казване, че “Етър” не трябва да е в елита. Цял живот живея в България, познавам футболната общественост. Убеден съм, но не мога да го докажа.
На мен не ми е приятно да седим някъде в пространството. Законът за гравитация в нашия футбол не важи, пълна неяснота. За нас остава да излезем от последните два мача с чест. Ние обичаме футбола, горд съм и щастлив, че съм във футбола. Аплодисментите, освиркванията са част от професията. Аз се радвам за тези футболисти, днес те играха на 20 % от възможностите си заради много фактори.”

loading...
Пътни строежи - Велико Търново