Томаш пребори ковида, отново води тренировките

Публикувано на ср, 7 апр. 2021
136 четения

Старши треньорът на “Етър” Александър Томаш се завърна на стадион “Ивайло” и възобнови работата си начело на “виолетовите”. Томаш лично води първата тренировка за седмицата, която бе на стадиона в Дебелец.
Специалистът е напълно възстановен след прекарания коронавирус, заради който бе в 14-дневна карантина. Тя обаче бе в паузата на първенството и не му попречи да води отбора, освен в контролата срещу “Лудогорец”.
“Чувствам се вече добре. Имах симптоми в първите два-три дни, но благодарение на лекарите вече съм в кондиция. Започваме подготовка за предстоящото гостуване на “Берое” след седмица. Предстои ни сгъстен цикъл от важни мачове до края на редовния сезон”, коментира Томаш.
“Етър” започна целенасочена подготовка за предстоящото гостуване на “Берое”, което е на 12 април. Това пък е бившият тим на Томаш, с който той и екипът му постигнаха най-големи успехи. Извън строя за този мач ще бъдат Венелин Филипов и Ерол Алкан.
За 12 дни “Етър” трябва да изиграе 4 изключително важни за бъдещето си мача – гостувания на “Берое” и “Арда” и домакинства срещу “Ботев” (Враца) и “Славия”.
“Нашите мускули не са гаранция за сила. Силата се състои в това да преодоляваме трудностите. Трябва да се изправяме след всеки удар и да продължаваме да живеем. Отново на терена, отново сред моите момчета. Там, където се чувствам жив и силен. Преодолях препятствието ковид! Желая на всички да успеят да го направят! Бъдете здрави, приятели!”, сподели още Александър Томаш.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново