Тихомир Иванов и Илиян Кънчев станаха шампиони на държавното по бодибилдинг

Публикувано на чт, 3 окт. 2019
683 четения

Чудесен успех постигнаха великотърновските състезатели Тихомир Иванов и Илиян Кънчев на държавното първенство по бодибилдинг и фитнес, провело се в Благоевград. Двамата спечелиха първи места и шампионски титли в своите категории.

Надпреварата за мъже, жени и ветерани бе в зала „Скаптопара”, където в 33 категории за първото място се бориха над 350 състезатели от цялата страна, а победителите бяха излъчени от комисията от съдии на Българската федерация по бодибилдинг и фитнес.

Тихомир Иванов и Илиян Кънчев се готвят под наставленията на изтъкнатия ни културист Христомир Христов в неговия клуб „Мистър Юнивърс”. Тихомир стана първи в категория до 179 см, а Илиян – до 173 см. „Организацията бе отлична, в чудесна нова зала. Занимавам се вече 20 г., но професионално от 3 години. Миналата година отново имах титла. Градим нещата с много тренировки и лишения, но се стремим да прогресираме с изключителната помощ на Христомир Христов”, сподели Тихомир Иванов. Неотдавна и двамата участваха и на турнира „Мечката” в Бургас, където взеха сребърни медали.

„Когато човек се отдаде изцяло на спорта, няма начин постоянството, тежките тренировки и силната воля да не дадат резултати. Винаги сме казвали, че в нашия клуб състезателите са малко, но качествени. Момчетата се представиха блестящо и след двата сребърни медала, които спечелиха на „Мечката” в категория мъже физик, сега на провелото се държавно първенство в Благоевград имаме две първи места на Тихомир Иванов и Илиян Кънчев (отново в същата категория) и едно пето. Страхотни сте момчета!”, коментираха от СК „Мистър Юнивърс”.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново