Тенис клуб “Царевец” награди най-добрите състезатели за 2012 г.

Публикувано на вт, 22 ян. 2013
429 четения

Наградените състезатели на Тенис клуб “Царевец”.

На стилно тържество в петък Тенис клуб “Царевец” раздаде традиционните си годишни награди. По време на церемонията, проведена в горнооряховско заведение, президентът и старши треньор на клуба Пламен Цонев връчи кристални плакети и купи на партньори, спомоществуватели, представители на институции, журналисти и състезатели.
Гост на тържеството бе експертът на Министерството на спорта за Област Велико Търново – Кремена Симеонова, която също получи плакет.
Сред наградените бяха донеслите най-много точки на клуба през 2012 година Йоан Цонев, който е шести в ранглистата на страната до 18 г., игралата на Мастърс в София до 10 години Дияна Гецова и Елена Стоянова – осемнадесета у нас до 16 г.
Призове имаше и за децата, постигнали успехи на регионални турнири – Илиян Жеков, Ваня Косева, Христо Саркизов и Радена Гасерова, както и за участниците в тимовете до 18 години, играли на държавни финали при юношите и девойките.
С купи бяха зарадвани и единадесет от най-малките и старателни момичета и момчета, трениращи тенис на корт в Горна Оряховица. Проведен бе и конкурс за Мис и Мистър тенис, който бе спечелен от Бианка Топалова и Емил Кълчишков.
Близо 40 деца тренират редовно тенис на корт в Горна Оряховица, информира Пламен Цонев. През пролетните и летните месеци техният брой нараства. Всяка година клубът обучава момичета и момчета и по програмата на Министерството на физическото възпитание и спорта “Спорт за децата в свободното време”.
Георги ГЪРЕВ, сн. личен архив

loading...
Пътни строежи - Велико Търново