Свилен Щерев започна подготовка с “Етър”

Публикувано на чт, 3 сеп. 2020
498 четения

Бившият халф на “Дунав” Свилен Щерев започна подготовка с “виолетовите” и в близките дни ще стане ясно дали ще подпише договор с клуба. Очаква се двете страни да се разберат за условията по преминаването му.
Именно Щерев е футболистът, който старши треньорът Петко Петков искаше да привлече преди две седмици в “Етър”, но заради отказа на предишното ръководство да парафира договора последва острата реакция на наставника. Петков държал Свилен Щерев да бъде картотекиран още за гостуването на “Монтана”, но тогава проф. Георги Камарашев обяви, че трябва да се изчака новата клубна управа, която не иска да натоварва финансово ден преди Общото събрание.
След завръщането на Петко Петков полузащитникът отново дойде на стадион “Ивайло” и се очаква развитие по въпроса. Свилен Щерев е на 27 години, а сред отборите, в които е играл, са “Монтана”, “Марица” (Пд), “Ботев” (Гълъбово) и “Дунав” (Русе). В русенския клуб той се отчете със силни игри и няколко попадения.
Не е изключено халфът да влезе в игра още в утрешната контрола на етърци срещу втородивизионния “Янтра”. Мачът е на стадион “Христо Ботев” в Габрово от 17:30 часа.
сн. архив

loading...
Пътни строежи - Велико Търново