Светослав Петров: “Жалко за резултата, не заслужавахме да загубим!”

Публикувано на пт, 3 Ное. 2023
103 четения

“Изключително съм афектиран. Яд ме е за ситуациите, които имахме преди почивката. Първото полувреме го изиграхме много добре, имахме много възможности. Няма как да не оценя високо играта на отбора. И като индивидуалности, и като отбор съм доволен.
ЦСКА не знаеше къде се намираше първото полувреме. Ако това е ЦСКА… ще замълча. Имаме мач на “Армията” след няколко дни, сигурен съм, че ще се представят по друг начин. Самият факт, че публиката на ЦСКА скандираше името на Бусато след мача говори красноречиво.
Просто жалко. Гледах ситуациите, засада… Свирено е вече, много съм афектиран. Не искам да коментирам ситуациите дали дузпата е била вътре, или вън, една ситуация за игра с ръка, която се гледа, и за засадата…
Няма как да не оценя високо играта на моя отбор. Изключително съм доволен! Жалко за резултата, защото не заслужавахме с тази игра от този мач с празни ръце. Много неща още имаме да работим, но съм много разочарован от резултата. Имахме не една и две ситуации. Благодарих на играчите, след такова себераздаване няма как да не им благодаря. Остава една горчилка, за съжаление това е футболът.
Пътят е много дълъг. Един или два мача, че сме изиграли добре, нищо не променят. Опитвам да съм честен с футболистите. Когато нещата са ОК – казвам, същото и когато не са ОК. ЦСКА се възползва от една наша грешка. Преди мача се шегувах с Хайнц, че се радвам, че не играе и да не влиза през второто полувреме.
Днес специално в ситуациите, в които имахме възможност да вкараме, не ни достигна късмет. В ситуациите, в които вкарахме, не ни достигна друго… Излизаме с 0 точки. Надявам се, че ще опитаме да се възползваме от играта и положителното представяне. Дадохме свидни жертви, срещу “Славия” други хора ще могат да се изявяват.”
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново