Стоян Денев остава в Съдийската комисия, Георги Йорданов пак ще прави нарядите за Втора лига

Публикувано на ср, 11 ян. 2023
169 четения

Стоян Денев от Велико Търново остава в състава на Съдийската комисия на БФС, а Георги Йорданов от Габрово ще продължи да отговаря за назначенията във Втора лига. Това стана ясно след първото заседание на СК за 2023 г. Останалите трима зонални съдийски председатели Кольо Данев, Николай Йорданов и Атанас Бозев са сменени.
Дневният ред включваше утвърждаване на нов състав на комисията, разпределяне на задълженията и отговорностите на членовете на Комисията, програма за ежемесечните срещи на СК, номинации за международни съдийски наблюдатели за периода 2023-2025 г., определяне на семинари и други активности, свързани с развитието на българските съдии на всички нива през предстоящата година, организиране на курсове за млади съдии в четирите Зонални съвета, както и утвърждаване на бюджета на СК за 2023.
След гласувания от Изпълнителния комитет на БФС мандат на председателя на СК Виктор Кашай за извършване на кадрови промени в състава и функциите на членовете на Комисията и Зоналните комисии бе взето решение СК да продължи работата си в следния вид: 1. Виктор Кашай – председател на СК. Отговаря за назначенията в Първа лига. 2. Георги Ринг – заместник-председател. Отговаря за назначенията на VAR съдиите. 3. Георги Йорданов – заместник-председател. Отговаря за назначенията във Втора лига. 4. Мартин Богдев – заместник-председател. Отговаря за Съдийските наблюдатели в Първа и Втора лига. 5. Валентин Добрев. Отговорник за програма “Ментори и Таланти”. 6. Венцислав Гаврилов – председател на СК при БФС София. 7. Йордан Гулев – председател на СК при БФС Пловдив. 8. Цветан Кръстев – председател на СК при БФС Варна. 9. Стоян Денев – председател на СК при БФС Велико Търново.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново