Стотици социалисти от цялата област се качиха за поредна година на Бузлуджа

Публикувано на сб, 27 Юли 2019
792 четения

Стотици социалисти от всички общини на областта се качиха за поредна година на Бузлуджа, за да се включат в традиционния събор на левицата. Историческата поляна и този път беше изпълнена до краен предел, а групата от Велико Търново беше една от най-многобройните.
Най-мащабното политическо събитие за социалистите премина под мотото „Единни за България“, какъвто ще бъде и слоганът за предстоящите местни избори. И този път речта на председателя на Националния съвет на БСП Корнелия Нинова вдигна на крака хилядите социалисти от цялата страна.
На Бузлуджа тази година бяха народните представители от областта Весела Лечева, Явор Божанков и Валентин Ламбев, областният председател на социалистите Петко Тюфекчиев, общинският председател във Велико Търново Стефан Антонов, председателят на Младежкото обединение Михаил Михалев, общински съветници, кметове и председатели на партийните структури в общините.
След официалната част народната изпълнителка Николина Чакърдъкова се погрижи за доброто настроение на всички, а по-късно Корнелия Нинова се включи в младежката дискусия „Оставам в България! Променям своята община!“

loading...
Пътни строежи - Велико Търново