Стелиян Добрев е носител на наградата “Трифон Иванов”

Публикувано на ср, 5 Дек. 2018
69 четения

Младият футболист на “Етър” Стелиян Добрев е тазгодишният носител на наградата “Трифон Иванов”. Той бе предложен на Комисия с председател зам.-кмета на Общината Ганчо Карабаджаков от директора на детско-юношеската школа на “Етър” Никола Велков. На сесията си миналия четвъртък Общинският съвет одобри номинацията и дефанзивният полузащитник ще получи наградата си по време на церемонията за отличаване на Спортист № 1 на Велико Търново.
Стелиян Добрев започва състезателната си дейност във “Видима-Раковски” (Севлиево). От сезон 2014/2015 е в школата на “Етър”. Има основна заслуга за представянето на юношите в държавните първенства през 2015 г. и 2017 г. В момента се състезава като дефанзивен полузащитник и централен защитник в различните гарнитури на клуба. Участник в елитна юношеска група до 17 г.
“Стелиян притежава борбеност, упоритост и голямо желание да се развие като футболист, на който да се разчита в мъжкия футбол. Освен добър и перспективен футболист е и много добър ученик, отличник в Спортно училище – Велико Търново”, се посочва в кандидатурата.
Наградата “Трифон Иванов” ще бъде връчена за втора поредна година. Призът се присъжда ежегодно на най-добрия футболист на възраст между 15 и 19 г., състезаващ се за клуб на територията на общината, и се връчва от кмета инж. Даниел Панов в рамките на церемонията “Спортист на годината”. Стелиян Добрев ще получи плакет и парична премия от 500 лв.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново