Старшата на етърци би горнооряховци в дербито

Публикувано на пт, 19 апр. 2013
154 четения

Юношите старша възраст на “Етър 1924” спечелиха най-важния си мач тази пролет – срещу преследващиа ги само на 3 точки “Локомотив” (ГО). Възпитаниците на треньора Борислав Евтимов биха в Дебелец с 3:1 и на практика си гарантираха първото място в групата и участието на бараж за националната дивизия. Авансът им вече е шест точки, а имат и две победи в директните двубои.
Етърци започнаха мача силно и още в началото Светослав Йорданов вкара гол, който не бе зачетен, защото реферът видя нарушение срещу вратаря на гостите. В 5-ата минута Йорданов бе контузен и се наложи да напусне игра, а на негово място влезе и направи силен мач Цветомир Додуров. Именно той проби и стреля в гредата, а Ивайло Тодоров посрещна отбилата се топка и я изпрати в мрежата за 1:0.
В 20-ата минута след атака отдясно топката стигна до Бисер Стоянов и той покачи на 2:0. Малко след това домакините останаха с човек по-малко, заради втори жълт картон на Захариев. В началото на втората част Додуров завърши контра с точен удар и при 3:0 крайният изход вече бе ясен. В 75-ата минута горнооряховци намалиха на 3:1 след статично положение и довкарана с глава топка.
“Надиграхме напълно съперника. Момчетата бяха мобилизирани изцяло и направиха хубави неща. Доволен съм от наложената преса, играта в атака и защита. Дори с човек по-малко контролирахме развоя на срещата”, коментира треньорът Борислав Евтимов.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново