Среща днес решава остава ли Петко Петков начело на тима

Публикувано на пн, 31 авг. 2020
206 четения

Днес ще стане ясно остава ли Петко Петков като старши треньор на “виолетовите”, научи “Янтра ДНЕС”. Среща между новия Управителен съвет и наставника трябва да реши казуса.
Петков все още се води треньор на тима, като на 21 август си пусна 10 дни болничен заради здравословното състояние на баща си и обяви, че иска да напусне заради намеса в работата му. Все пак си остави вратичка, че ако му се обадят от новата клубна управа, ще разговаря с тях за бъдещето си.
“Надяваме се Петко Петков да продължи да води отбора и ще преговаряме с него. Той също има своите виждания, ако гледните ни точки съвпадат, няма проблем да продължи да води отбора. Това зависи и от двете страни”, коментира след избора си новият председател на Управителния съвет Деян Куздов.
Десетдневният болничен на Петко Петков изтича днес. Той със сигурност ще бъде във Велико Търново и е насрочена среща с клубната управа. Според запознати има вероятност треньорът и да остане, но има условия за привличане на нови футболисти, сред които и Симеон Щерев. Ако прегеворите не завършат с успех, “Етър” спешно ще търси по време на паузата в първенството нов наставник, който да води тима още за гостуването на “Левски”.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново