Сребро и бронз за “Етър-Виктори 2011” от държавните шампионати за юноши

Публикувано на ср, 30 сеп. 2020
73 четения

Два сребърни медала завоюваха борците от великотърновския спортен клуб “Етър-Виктори 2011” на държавния лично-отборен шампионат за юноши в Сливен. Денислав Динев зае второ място след три срещи в категория до 61 кг, а Никола Викторов отново е вицешампион при юношите в категория до 53 кг.
“Борих се в пет срещи, от които в две победих с технически туш”, разказа състезателят по борба Никола Викторов. “Състезанието беше много трудно за мен, защото освен срещу противниците ми на тепиха се борих и със съдийския апарат”, допълни Никола. В топ 10 при юношите се наредиха още двама състезатели на клуба – Владислав Димитров и Йордан Касабов.
Като “кошмарно” определи състезанието треньорът и председател на СКБ “Етър-Виктори 2011” Николай Викторов, тъй като на моменти съдиите не отсъждаха правилно. За радост на клуба по борба в добра форма след едногодишно отсъствие поради контузия се завърна Марин Маринов. Той стана трети на държавното за кадети в Сливен. За СКБ “Етър-Виктори 2011” двете състезания в Сливен за кадети и юноши са първите след пандемията от COVID 19, посочиха от треньорския състав.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново