Симеон Иванов готов за игра след паузата

Публикувано на чт, 7 Дек. 2017
242 четения

Централният защитник на “Етър” Симеон Иванов вече е възстановен от контузията и е на линия от началото на януари. Това съобщи самият футболист, известен с прозвището Матераци.
Симеон Иванов бе с основен принос за влизането на “виолетовите” в Първа лига, като миналия сезон бе футболистът с най-много мачове – 28, и дори вкара 3 гола. В последния двубой в Несебър обаче бранителят получи тежка контузия в коляното и бе сменен, а впоследствие се оказа, че травмата е сериозна. През есента той не успя да запише нито минута в елита, тъй като се лекуваше.
“Вече съм напълно възстановен, чувствам се добре и горя от нетърпение да се завърна в отбора”, сподели Симеон Иванов, който бе на трибуните в последния мач срещу “Славия”, спечелен с 2:1. Мнозина очакват завръщането му да стабилизира “виолетовата” защита, особено при центриранията от статични положения.
В неделя от 15 ч. етърци гостуват на “Ботев” (Пловдив). Неприятната новина е, че мача със сигурност пропускат опитните Веселин Минев и Георги Сърмов. И двамата получиха контузии и бяха заменени принудително в срещата със “Славия”.
“И двамата няма да могат да играят в гостуването ни в Пловдив, а твърде вероятно – и в четвъртфинала с “белите” за купата”, потвърди старши треньорът Станислав Генчев. Третият отсъстващ е централният бранител Венци Василев, за който отдавна е ясно, че е аут до Нова година.
Василев обаче имаше сериозен повод да почерпи. Във вторник защитникът стана баща за втори път. Неговата половинка го дари с дъщеричка, която двамата кръстиха с неповторимото женско име Мария. Тя се роди с перфектните мерки 50 см и тежи 3 кг. От “Етър” им пожелаха малката красавица много да ги радва и да осмисля дните им, а на щастливия татко – скорошно завръщане по футболните терени!

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново