Силни изяви на великотърновските лекоатлети

Публикувано на пт, 11 окт. 2019
391 четения

Силно представяне записаха младите великотърновски лекоатлети в турнира GO KIDS, който събра близо 500 деца от цялата страна. Надпреварата бе на Националния стадион “Васил Левски” и се проведе под мотото “Любители на природата – шампиони в спорта”. Благоприятното време и огромната емоция, която преживяха малчуганите, ги обединиха и зад каузата за опазване на изчезващия вид птица – египетски лешояд.
Състезателите на треньора Свилен Митрофанов се представиха на високо ниво. Десислава Боянова зае трето място на скок дължина с отличен резултат за сезона. Кристиян Иванов стана също трети на 60 метра с препятствия в първия си старт в леката атлетика, Даниел Кирев е с трето място на 60 м.
Александър Иванов постигна отличен резултат и призово 6-о място.
Другите участници Невена Симеонова на 60 метра и скок дължина, Дивна Атанасова на 60 м и скок дължина, Даная Петкова също на 60 м и скок дължина също са с подобрени тренировъчни резултати.
“Отлично представяне на групата, за някои от тях това беше първи старт с много вълнения и емоции, но се справиха.
Да са здрави и все така да тренират с желание лека атлетика и да дават пример на останалите”, коментира треньорът Свилен Митрофанов.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново