Ще спрат ли “болярите” и “Левски”?

Публикувано на пт, 7 Дек. 2018
217 четения

Това е въпросът, който предстои да получи отговор в събота от 17:30 ч., когато “Етър” гостува на “сините” в предпоследния есенен кръг. Всъщност въпросът може да се трансформира “Ще спрат ли “болярите” и “Левски”, тъй като съперникът направи доста грешни ходове напоследък, последният от които 2:2 срещу скромния “Септември”.
През пролетта етърци вече направиха 1:1 на “Герена”, а сега се намират в отлична форма и гонят шестото място. “Това е трети мач за кратко време, ще бъде тежко и за “Левски” срещу нас. В края на полусезона не е хубаво да се правят английски седмици. Ще дадем всичко срещу “Левски”. Ще направим така, че да може да се възстановим и да се подготвим добре за мача. Предишния път ни подцениха, сега при всички положения няма да ни подценят, така че всичко зависи от нас. Важно е какъв ден ще имаме. Срещу “Левски”, “Лудогорец” и ЦСКА трябва да имаш ден. Трябва да си играем футбола и да нямаме притеснения от това, че на “Левски” им трябват точки.
Ние сме реалисти, целта ни е да съберем точки, които да ни осигурят мястото в Първа лига. А ако успеем да влезем в първата шестица, това ще е голяма заслуга на клуба и футболистите”, коментира Красимир Балъков.
“Мач като мач, излизаме да играем футбол. “Левски” не е в най-доброто си състояние, не за първа година, това е ясно. Всеки отбор, който има малко късмет и надскочи себе си в тези мачове, може да вземе нещо на “Герена”. Отиваме да играем футбол, каквото се получи. Не искам да се изхвърляме преди този мач, защото това все пак е “Левски”, имат едни от най-добрите фенове в България и мачът ще е тежък. Трябва да сме мотивирани и да дадем всичко от себе си, пък резултатът ще си дойде”, заяви Даниел Младенов, който е бивш играч на “сините”.
До събота ще стане ясно дали халфът Аласана Мане и нападателят Ерик Почански ще са напълно възстановени, за да участват в мача. Главен съдия е Никола Попов от София.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново