Сердар Даят: “Нямаше ни на терена”

Публикувано на пт, 30 Ное. 2012
127 четения

Старши треньорът на Етър Сердар Даят бе афектиран след поражението с 1:7 от Левски на “Герена”. Той заяви, че неговият отбор все едно не го имало на терена в този мач.
“Какво да кажа друго, освен колко лошо играхме. Резултатът е налице. Не показахме нищо, ние не играхме, не бяхме на игрището. Вижте само резултата – 1:7, какво да говоря повече. Всяка седмица ние не разполагаме с 3-4 основни футболисти, заради контузии. Дали това е резултат от мотивацията на играчите – ще преценим”, коментира Даят.
“Трябва да променя толкова много неща, ако искаме да останем в “А” група. Откакто съм тук, играем само срещу отборите от челото. Играхме срещу “Левски”, играхме срещу много силни отбори – “Черноморец”, “Левски”, “Лудогорец”, сега имаме и мач с “Ботев”. Трябва да променя много неща, ако се справя с тази задача, може да успеем и да останем в елита”, добави старши треньорът на “Етър”.
“С отбора, който е на 10-о място, имаме разлика от 5-6 точки. Защо да не останем в “А” група. Това е футбол, всичко се случва. Искам да подчертая, че нашите конкуренти не са “Левски” и “Лудогорец”, а са от 10-о до 16-о място. Ако искате, запишете тази дата, след като играем с тези отбори, тогава ми задайте пак този въпрос”, продължи Даят.
“Още първия ден феновете на отбора не ме посрещнаха добре, бихме “Славия” (б.р. мачът завърши 1:1), пак не ме приеха добре. Но какво общо има това с днешния мач, защо ми задавате такива въпроси”, завърши треньорът на великотърновци, като напусна пресконференцията, без да изчака повече въпроси.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново