Сайтове предлагат стартиране на виртуални мачове по ваш избор и когато пожелаете

Публикувано на пт, 24 апр. 2020
173 четения

Сигурно се чудите какво са правили хората преди появата на футбола. Този спорт се оказа жизненоважен за феновете и в последно време абстиненцията най-вероятно се усеща твърде сериозно. Отговорът на първия въпрос е: играли са футбол. Колкото и странно да е, според архивите на FIFA, играта е за първи път документирана в Китай около 2 век пр. Хр.

Разбира се, тогава все още са липсвали турнири, адреналин и възможност за неделно дерби пред екрана. Този спорт наистина е доста стар и в този момент се усеща неговата липса. Добрата новина е, че запалянковците могат да запълнят липсата с виртуален футбол. Виртуалните спортове навлизат все повече в ежедневието и благодарение на редица букмейкъри, можем да задоволим спортната нужда с доста забавления. Какво точно представлява виртуалния футбол?

Това е спортна симулация на добре познатата игра, предоставя красива графика и огромна доза реализъм. Положителните страни са много и доказват, че компютърният алгоритъм все повече усеща пулса на популярната игра. Този вид забавление напомня много на добрата стара FIFA, в която мнозина са инвестирали доста време.

Все повече отбори са готови да продадат лиценза си и да участват в тази спортна платформа, допринасяйки за пълния реализъм. Виртуалният футбол се играе между 3-4 минути за футболна среща и с това за 90 минути може да изгледате една футболна седмица и да видите как дигиталните атлети дават всичко от себе си за победата.

Друга положителна страна е, че всички фактори, които по една или друга причина са повлияли на изхода на играта, тук са напълно лимитирани. Досещате се, че мачове не се отлагат, съдията е изключително педантичен и не пропуска засади и фалове, дори няма нужда от VAR система. Представянето на играчите също се влияе от различни фактори – дали са домакини или гости, какво е времето и дали се възстановяват от контузии.

Всичко това е поставено в спортната симулация. Обикновено футболните срещи се провеждат цял ден и по всяко време може да направите една кратка работна пауза и да обърнете внимание на виртуалните футболисти и тяхното моментно представяне. След като повечето футболисти в тази платформа нямат социална мрежа, можете да използвате статистиката и да се запознаете с тяхното спортно представяне. А и както се случва често в реалната игра, най-слабите често могат да накажат най-силния в групата и с това да обърнат класацията.

Виртуалните спортове в момента се радват на особени успехи, а и не изискват специални предплатени канали, защото се стриймват директно от букмейкъра. Освен като зрител, един почитател може да печели от този вид забавление и тук на помощ идва Bwin с богата гама от виртуални спортни предложения. Една такава иновация е Instant Football. Това е ново предложение от букмейкъра, в което един играч може да направи залог и едва тогава да стартира мача, за да види дали побеждава.

По този начин няма да се налага да чакате половин час, за да дойде вашето конкретно футболно дерби. След като говорим за виртуални спортни дисциплини, тук господар е именно спортният запалянко. Системата може да генерира различни футболни срещи и дава възможност на играча да избере какво да гледа. Трябва да отбележим, че играта е изключително забавна и красива, камерата се движи много адекватно след топката, публиката не спира да подкрепя отбора си. Както споменахме, няма да се налага да гледате 90-минутен мач, системата е подготвила само най-важното от срещата, но в случай, че просто искате да видите дали ще спечелите, можете директно да пропуснете и тази екстра и просто да видите крайния резултат.

Все пак не трябва да забравяме, че виртуалните спортни дисциплини станаха особен фактор в Азия и все повече фенове обръщат внимание на бързо променящия се спортен алгоритъм. Все пак това е спортна дисциплина, която е фокусирана върху играта, следователно тук ще получите чиста спортна доза адреналин и никакви симулации, пагубни съдийски решения и други. По ирония на съдбата, последните често се случват в някои много важни мачове. Виртуалните спортове са създадени за забавление и до този момент се справят със задачата си.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново